MOVE TO RELAX  heb ik, Marjolijn Zijlstra, opgericht in 2016. Op de allereerste plaats heb ik MOVE TO RELAX opgericht vanwege mijn passie voor bewegen en sport* en wat dit voor mij in positieve zin heeft betekent in mijn jeugd en tot op de dag van vandaag. Van kinds af aan was ik al een bewegelijk kind, buiten spelen, tennissen, voetballen, zwemmen daar kon ik geen genoeg van krijgen.

KINDEREN BEWEGEN STEEDS MINDER

Nu lees en zie ik steeds vaker dat kinderen minder bewegen en dat dit ten koste gaat van hun ontwikkeling. Niet alleen nu, maar ook voor hun toekomst.
En daarom ben ik meer dan gemotiveerd om kinderen te laten ervaren wat beweging en sporten met je lichaam én geest doet, maar ook op sociaal en emotioneel gebied.

Naast mijn werk als psychomotorisch kindercoach heb ik mijn kennis uitgebreid door middel van de cursus  The Mindset, basiscursus Neuro Linguïstisch Programmeren, opleiding Personal trainer aan de Hogeschool van Amsterdam en HBO Communicatie.

Hopelijk tot ziens bij MOVE TO RELAX!
Marjolijn Zijlstra

* Een sport kan omschreven worden als een fysieke krachtmeting (bijvoorbeeld zwemmen), fysiek spel (bijvoorbeeld voetbal) of denkspel (bijvoorbeeld schaken) dat op reglementaire wijze in competitieverband of recreatief gespeeld kan worden.